Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Witold Karol Borowski
Tytuł: strona o książkach, fotografii, Bieszczadach, żółwiach i kulinariach
Rok: 2003
Życzę smacznego!

Na duży głód
"Pasibrzuch jest głodny?"

Właśnie nad tym pracuję...
Bigos Bieszczadzkich Niedźwiedzi Golonka a'la Boryna Pieczeń po Gruzińsku Szaszłyk barani

Bigos Bieszczadzkich Niedźwiedzi
Zalecenie: Jeść drewnianą łyżką z jednej misy.

Wczuj się w klimat...
Prawdziwy Bigos to coś więcej niż skrawki wędlin w kapuście. To coś jak Cadillac wśród dań, pod warunkiem, że wkłada się do niego własne serce. Pamiętaj o tym podczas gotowania. Celebruj swoje poczynania. Podawaj z godnością i oddaniem.
Statystyka
Czas przygotowania: 4 dni
Ilość ugoszczonych osób: 12
Składniki
składnik
ilość
kapusta kiszona (kwaśna, bez kminu, nie płukana)
4 kg
mięso (najlepiej kilka gatunków - wołowina
Życzę smacznego!&lt;/&gt;<br><br>&lt;div&gt;&lt;tit&gt;Na duży głód&lt;/&gt;<br>"Pasibrzuch jest głodny?" <br><br>Właśnie nad tym pracuję...<br>Bigos Bieszczadzkich Niedźwiedzi Golonka a'la Boryna Pieczeń po Gruzińsku Szaszłyk barani &lt;/&gt;<br><br>&lt;div&gt;&lt;tit&gt;Bigos Bieszczadzkich Niedźwiedzi&lt;/&gt;<br>Zalecenie: Jeść drewnianą łyżką z jednej misy. <br><br>Wczuj się w klimat...<br>Prawdziwy Bigos to coś więcej niż skrawki wędlin w kapuście. To coś jak Cadillac wśród dań, pod warunkiem, że wkłada się do niego własne serce. Pamiętaj o tym podczas gotowania. Celebruj swoje poczynania. Podawaj z godnością i oddaniem.<br>Statystyka<br>Czas przygotowania: 4 dni<br>Ilość ugoszczonych osób: 12<br>Składniki<br>składnik<br>ilość <br>kapusta kiszona (kwaśna, bez kminu, nie płukana)<br>4 kg<br>mięso (najlepiej kilka gatunków - wołowina
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego