Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
nigdy się nie klei
nawet po odgrzaniu
* bogaty w witaminy
i cenny błonnik
* wygodny i praktyczny
* łatwy w przygotowaniu
* jest pod stałą kontrolą
* dobry dla całej rodziny
Wartość energetyczna
w 100 g produktu:
358 kcal (1498 kJ)
25 % RYŻU
więcej w odniesieniu do opakowania 400g
SATYSFAKCJA 100%
CENOS
GWARANTOWANA
CENOS
Pyszna kuchnia
CENOS
Czy wiesz, że:
Technologię parboilingu opracowano w USA. Polega ona na poddawaniu ziaren ryżu działaniu gorącej pary wodnej, pod wysokim ciśnieniem. W wyniku tego następuje przenikanie witamin i soli mineralnych do środka ziaren z kilku warstwowej okrywy owocowo-nasiennej.
Dzięki temu ziarno staje się bardziej zwarte i nigdy
nigdy się nie klei<br>nawet po odgrzaniu<br>* bogaty w witaminy <br>i cenny błonnik<br>* wygodny i praktyczny<br>* łatwy w przygotowaniu<br>* jest pod stałą kontrolą<br>* dobry dla całej rodziny<br>Wartość energetyczna<br>w 100 g produktu:<br>358 kcal (1498 kJ)<br>25 % &lt;name type="prod"&gt;RYŻU&lt;/&gt; <br>więcej w odniesieniu do opakowania 400g<br>SATYSFAKCJA 100%<br>&lt;name type="org"&gt;CENOS&lt;/&gt;<br>GWARANTOWANA<br>&lt;name type="org"&gt;CENOS&lt;/&gt;<br>Pyszna kuchnia<br>&lt;name type="org"&gt;CENOS&lt;/&gt;<br>Czy wiesz, że:<br>Technologię parboilingu opracowano w USA. Polega ona na poddawaniu ziaren ryżu działaniu gorącej pary wodnej, pod wysokim ciśnieniem. W wyniku tego następuje przenikanie witamin i soli mineralnych do środka ziaren z kilku warstwowej okrywy owocowo-nasiennej.<br> Dzięki temu ziarno staje się bardziej zwarte i nigdy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego