Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
przyprawiamy jak jest czym ale bez soli jest kiepskie. Taki zestaw wystarcza na trzy kolejne posiłki dla pięcioosobowej załogi. Wszyscy zjadali to widocznie dobre i tanie.
14. Na pytanie "co jemy?" Marcin Kuliniczodpowiada:
Chleb smarowany nożem, Konserwę trotylską, Smoki (szprot smokowany, tj. wędzony, w oleju.
A polecam: Ryż lub makaron + Smakowitość, to znaczy posiekane drobno takie frykasy jak brzoskwinie z puszki, ananasy konserwowe, pomarańcze świeże, do tego śmietana, cukier i cynamon. Wychodzi nie drożej niż klopsiki czy pulpety. Cieszy się entuzjazmem załogi.
Piotr Rymszana dosłał parę wspaniałych przepisów.
Ech, żeby tak poprowadził kącik kambuzowy
Witam.
Pragnę podzielić się z Wami kilkoma
przyprawiamy jak jest czym ale bez soli jest kiepskie. Taki zestaw wystarcza na trzy kolejne posiłki dla pięcioosobowej załogi. Wszyscy zjadali to widocznie dobre i tanie. <br>14. Na pytanie "co jemy?" Marcin Kuliniczodpowiada:<br>Chleb smarowany nożem, Konserwę trotylską, Smoki (szprot smokowany, tj. wędzony, w oleju. &lt;symbol desc="emot"&gt;<br>A polecam: Ryż lub makaron + Smakowitość, to znaczy posiekane drobno takie frykasy jak brzoskwinie z puszki, ananasy konserwowe, pomarańcze świeże, do tego śmietana, cukier i cynamon. Wychodzi nie drożej niż klopsiki czy pulpety. Cieszy się entuzjazmem załogi.<br>Piotr Rymszana dosłał parę wspaniałych przepisów.<br>Ech, żeby tak poprowadził kącik kambuzowy<br>Witam.<br>Pragnę podzielić się z Wami kilkoma
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego