Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
kJ Białko 0,2g
Węglowodany 0,3 g Tłuszcz 0,4 g
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
KNORR Klub Smakosza
Napisz - otrzymasz bezpłatnie przepisy i porady kulinarne!
KNORR Klub Smakosza
ul. Bałtycka 43
60-960 Poznań 10
Odwiedź: www.knorr.pl
Najlepiej spożyć przed końcem:
03/2003

PRZEPIS
ZUPA KREM Z INDYKA
- Pierś z indyka 30 dkg
- Mleko 300 ml
- Mąka 4 łyżki
- Rosół z indyka
z warzywami KNORR 4 kostki
- Śmietanka 18% (słodka); 250 ml
- Seler naciowy: 2 łodygi
- Natka pietruszki: 1/2 pęczka
- Masło 2 łyżeczki
Rosół z indyka z warzywami KNORR
rozpuścić w 2 litrach wrzącej
kJ Białko 0,2g<br>Węglowodany 0,3 g Tłuszcz 0,4 g<br>Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.<br>KNORR Klub Smakosza<br>Napisz - otrzymasz bezpłatnie przepisy i porady kulinarne!<br>KNORR Klub Smakosza<br>ul. Bałtycka 43<br>60-960 Poznań 10<br>Odwiedź: www.knorr.pl<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>03/2003<br><br>PRZEPIS<br>ZUPA KREM Z INDYKA<br>- Pierś z indyka 30 dkg<br>- Mleko 300 ml <br>- Mąka 4 łyżki<br>- Rosół z indyka<br>z warzywami KNORR 4 kostki<br>- Śmietanka 18% (słodka); 250 ml<br>- Seler naciowy: 2 łodygi<br>- Natka pietruszki: 1/2 pęczka <br>- Masło 2 łyżeczki<br>Rosół z indyka z warzywami KNORR <br>rozpuścić w 2 litrach wrzącej
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego