Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Rybę ułóż w żaroodpornym naczyniu, obkładając podduszonym na maśle porem. Całość zalej rozpuszczona w 250 ml wody zupa krem z porów KNORR, a następnie posyp startym żółtym serem.
Zapiekaj w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C przez około 25 minut. Najlepiej smakuje z ryżem i surówką.
Fasolka po bretońsku
Składniki:
Zupa krem z pomidorów Knorr
namoczona i ugotowana w lekko osolonej wodzie fasola Jaś - 350 g
1 cebula pokrojona w kostkę
wędzony boczek pokrojony w kostkę - 100 g
2 kiełbasy śląskie pokrojone w plasterki
majeranek do smaku
Boczek, kiełbasę i cebulę wymieszaj i podsmaż, całość dodaj do ugotowanej fasoli. Zupę krem
Rybę ułóż w żaroodpornym naczyniu, obkładając podduszonym na maśle porem. Całość zalej rozpuszczona w 250 ml wody zupa krem z porów &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt;, a następnie posyp startym żółtym serem.<br>Zapiekaj w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C przez około 25 minut. Najlepiej smakuje z ryżem i surówką.<br>Fasolka po bretońsku<br>Składniki:<br>Zupa krem z pomidorów &lt;name type="org"&gt;Knorr&lt;/&gt;<br>namoczona i ugotowana w lekko osolonej wodzie fasola Jaś - 350 g<br>1 cebula pokrojona w kostkę<br>wędzony boczek pokrojony w kostkę - 100 g<br>2 kiełbasy śląskie pokrojone w plasterki<br>majeranek do smaku<br>Boczek, kiełbasę i cebulę wymieszaj i podsmaż, całość dodaj do ugotowanej fasoli. Zupę krem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego