Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
boczek pokrojony w kostkę - 100 g
2 kiełbasy śląskie pokrojone w plasterki
majeranek do smaku
Boczek, kiełbasę i cebulę wymieszaj i podsmaż, całość dodaj do ugotowanej fasoli. Zupę krem z pomidorów KNORR wsyp do 250 ml wody i dokładnie wymieszaj, wlej do potrawy, zagotuj. Dopraw majerankiem. Gotowe.
Klopsiki rybne
Składniki:
Zupa cebulowa Knorr
drobno posiekane filety rybne - 250 g
pieczarki pokrojone w paseczki - 250 g
1 jajko
bulka tarta
olej
Podsmażone na patelni pokrojone w paski pieczarki, poszatkowane filety rybne oraz zupę cebulową KNORR starannie wymieszaj. Jeśli konsystencja jest zbyt "luźna", można dodać tartą bułkę. Z masy uformuj małe kotleciki w
boczek pokrojony w kostkę - 100 g<br>2 kiełbasy śląskie pokrojone w plasterki<br>majeranek do smaku<br>Boczek, kiełbasę i cebulę wymieszaj i podsmaż, całość dodaj do ugotowanej fasoli. Zupę krem z pomidorów &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt; wsyp do 250 ml wody i dokładnie wymieszaj, wlej do potrawy, zagotuj. Dopraw majerankiem. Gotowe.<br>Klopsiki rybne<br>Składniki: <br>Zupa cebulowa &lt;name type="org"&gt;Knorr&lt;/&gt;<br>drobno posiekane filety rybne - 250 g<br>pieczarki pokrojone w paseczki - 250 g<br>1 jajko<br>bulka tarta<br>olej<br>Podsmażone na patelni pokrojone w paski pieczarki, poszatkowane filety rybne oraz zupę cebulową &lt;name type="org"&gt;KNORR&lt;/&gt; starannie wymieszaj. Jeśli konsystencja jest zbyt "luźna", można dodać tartą bułkę. Z masy uformuj małe kotleciki w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego