Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Kuchnia
Nr: 8
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1998
w pergamin. Nie zawijajmy jedzenia w folię plastykową ani aluminiową, ponieważ w wysokiej temperaturze szybko się zepsuje. Lepiej gdy trochę obeschnie, a dłużej zachowa świeżość. Możemy wziąć hermetycznie zamknięty kefir, jogurt albo koktajl, sok i koniecznie wodę.
Magdalena Walisiak na podstawie rozmowy
z mgr inż. Magdaleną Makarewicz-Wujec z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie
w pergamin. Nie zawijajmy jedzenia w folię plastykową ani aluminiową, ponieważ w wysokiej temperaturze szybko się zepsuje. Lepiej gdy trochę obeschnie, a dłużej zachowa świeżość. Możemy wziąć hermetycznie zamknięty kefir, jogurt albo koktajl, sok i koniecznie wodę.<br>&lt;au&gt;Magdalena Walisiak&lt;/au&gt; na podstawie rozmowy<br>z mgr inż. Magdaleną Makarewicz-Wujec z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego