Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Fakt
Nr: 01.03 (2)
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 2004
dzieje się to w czasie tradycyjnego podgrzewania. Trzeba jednak liczyć się z tym, że potrawy przygotowywane tylko z wykorzystaniem mikrofal (np. bez grilla) nie mają chrupiącej skórki i nie są przyrumienione. Krótki czas uniemożliwia także wytworzenie wszystkich składników odpowiedzialnych za smak i zapach potraw.
ANNA HARTON z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW

Jak podłączyć zewnętrzny dysk twardy?
DIETETYKA
Chciałbym podłączyć zewnętrzny twardy dysk do komputera. Jak to zrobić?
Marian Kociński z Łodzi

Fakt: Podłączenie takiego dysku jest sprawą prostą, choć kosztowną. Najłatwiej będzie użyć do tego specjalnie zaprojektowanej obudowy do twardych dysków. Ma ona łącze USB, wystarczy włożyć wtyczkę do
dzieje się to w czasie tradycyjnego podgrzewania. Trzeba jednak liczyć się z tym, że potrawy przygotowywane tylko z wykorzystaniem mikrofal (np. bez grilla) nie mają chrupiącej skórki i nie są przyrumienione. Krótki czas uniemożliwia także wytworzenie wszystkich składników odpowiedzialnych za smak i zapach potraw. <br>&lt;au&gt;ANNA HARTON z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="art" sub="home"&gt;&lt;tit&gt;Jak podłączyć zewnętrzny dysk twardy?&lt;/&gt;<br>&lt;tit&gt;DIETETYKA&lt;/&gt;<br>&lt;q&gt;Chciałbym podłączyć zewnętrzny twardy dysk do komputera. Jak to zrobić?&lt;/&gt;<br>Marian Kociński z Łodzi<br><br>Fakt: Podłączenie takiego dysku jest sprawą prostą, choć kosztowną. Najłatwiej będzie użyć do tego specjalnie zaprojektowanej obudowy do twardych dysków. Ma ona łącze USB, wystarczy włożyć wtyczkę do
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego