Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
lodówki na 1 do 4 godzin, aż warzywa uformują wstążki. Osuszyć, przykryć i zamrozić.



Swedeponic
Kolendra
Stosowanie
Świeże listki kolendry są doskonałym dodatkiem do zup, sosów i dań kuchni azjatyckiej. Dojrzałe owoce są przyprawą stosowaną do konserwowania mięsa, papryki, kapusty.
Pochodzenie i walory
Pochodzi z rejonów śródziemnomorskich. Poprawi trawienie, pobudza apetyt, oczyszcza krew, łagodzi skurcze oraz wzmacnia organizm.
Przepis
Ziemniaki w ziołach
Składniki:

Ziemniaki umyć, ugotować w mundurkach. Przelać zimną wodą, obrać, polać olejem, doprawić pieprzem i solą. Przełożyć na blachę. Piec 20 min. w mocno nagrzanym piekarniku. Zioła umyć, osuszyć, posiekać. Gorące ziemniaki obtoczyć w posiekanych ziołach.



Tu otwierać Ryż
lodówki na 1 do 4 godzin, aż warzywa uformują wstążki. Osuszyć, przykryć i zamrozić.<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;Swedeponic&lt;/&gt;<br>Kolendra<br>Stosowanie<br>Świeże listki kolendry są doskonałym dodatkiem do zup, sosów i dań kuchni azjatyckiej. Dojrzałe owoce są przyprawą stosowaną do konserwowania mięsa, papryki, kapusty.<br>Pochodzenie i walory<br>Pochodzi z rejonów śródziemnomorskich. Poprawi trawienie, pobudza apetyt, oczyszcza krew, łagodzi skurcze oraz wzmacnia organizm.<br>Przepis<br>Ziemniaki w ziołach<br>Składniki:<br>&lt;gap&gt;<br>Ziemniaki umyć, ugotować w mundurkach. Przelać zimną wodą, obrać, polać olejem, doprawić pieprzem i solą. Przełożyć na blachę. Piec 20 min. w mocno nagrzanym piekarniku. Zioła umyć, osuszyć, posiekać. Gorące ziemniaki obtoczyć w posiekanych ziołach.<br>&lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>Tu otwierać Ryż
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego