Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Cosmopolitan
Nr: 7
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1999
z pracownikami.
Nauka zawodu: Kierownik restauracji powinien przejść wszystkie szczeble kariery w firmie. Jeżeli jest szefem z zewnątrz, przechodzi specjalne szkolenia, a później musi zdobywać kolejne doświadczenia pracując jako menedżer.
Szczeble kariery: Pracownik restauracji, swing manager (przy niepełnych godzinach pracy) lub manager training (przy pełnej dyspozycyjności). Potem możesz awansować na asystenta, a w końcu na stanowisko kierownika restauracji. Jeśli się sprawdzisz, możesz zostać menedżerem konkretnego obszaru (np. sieci restauracji w Warszawie) lub regionu.
Wady: Praca pod presją czasu, bywa nerwowa i stresująca, trzeba się przyzwyczaić do szybkiego podejmowania decyzji i umieć rozładowywać napięcia w zespole podwładnych.
Zalety: To praca z młodymi
z pracownikami. <br>Nauka zawodu: Kierownik restauracji powinien przejść wszystkie szczeble kariery w firmie. Jeżeli jest szefem z zewnątrz, przechodzi specjalne szkolenia, a później musi zdobywać kolejne doświadczenia pracując jako menedżer.<br>Szczeble kariery: Pracownik restauracji, swing manager (przy niepełnych godzinach pracy) lub manager training (przy pełnej dyspozycyjności). Potem możesz awansować na asystenta, a w końcu na stanowisko kierownika restauracji. Jeśli się sprawdzisz, możesz zostać menedżerem konkretnego obszaru (np. sieci restauracji w Warszawie) lub regionu.<br>Wady: Praca pod presją czasu, bywa nerwowa i stresująca, trzeba się przyzwyczaić do szybkiego podejmowania decyzji i umieć rozładowywać napięcia w zespole podwładnych.<br>Zalety: To praca z młodymi
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego