Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Tygodnik Podhalański
Nr: 27
Miejsce wydania: Zakopane
Rok: 1999
Klient musi otrzymać ementaler o dobrym smaku, ładnych regularnych oczkach. To jest ser, który pielęgnowany jest trzy miesiące i mamy prawo żądać, aby to była jak najlepsza jakość, gdyż koszty produkcji są nieporównywalne do sera chociażby edamskiego czy gouda, który leżakuje 4 tygodnie. Tym bardziej, że mając już markę, nie boję się o zbyt.

- A co produktami podstawowymi, codziennymi?

- Produkty podstawowe będą wytwarzane nadal. Wiemy, że tutaj, na miejscu, jest duże zapotrzebowanie na wyroby naszej spółdzielni. To przyjemne, gdy w sklepie klient pyta się o kefir, maślankę, twaróg z Zakopanego, a jeśli ich nie ma odchodzi, choć obok leży coś innego
Klient musi otrzymać ementaler o dobrym smaku, ładnych regularnych oczkach. To jest ser, który pielęgnowany jest trzy miesiące i mamy prawo żądać, aby to była jak najlepsza jakość, gdyż koszty produkcji są nieporównywalne do sera chociażby edamskiego czy gouda, który leżakuje 4 tygodnie. Tym bardziej, że mając już markę, nie boję się o zbyt.&lt;/&gt;<br><br>&lt;who1&gt;- A co produktami podstawowymi, codziennymi?&lt;/&gt;<br><br>&lt;who2&gt;- Produkty podstawowe będą wytwarzane nadal. Wiemy, że tutaj, na miejscu, jest duże zapotrzebowanie na wyroby naszej spółdzielni. To przyjemne, gdy w sklepie klient pyta się o kefir, maślankę, twaróg z Zakopanego, a jeśli ich nie ma odchodzi, choć obok leży coś innego
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego