Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy ilość), gotować aż te ziemniaki na wierzchu będą Ok, co jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i ... zrobić druga porcje. Jest ekstra, można dąć inne rzeczy. Nie dawajcie papryki, ogórków ani pomidorów bo totalnie nic z nich nie zostaje poza wstrętna skórką
4. Polecam Flaczki, ale koniecznie Zamojskie.(Adam Stolarczyk).A co urozmaicenia, w zasadzie można zrobić wiele potraw. Przede wszystkim polecam schabowe. (ostatnio tłukłem je w Rucianem na pomoście Schabowy leżał
Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy ilość), gotować aż te ziemniaki na wierzchu będą Ok, co jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i ... zrobić druga porcje. Jest ekstra, można dąć inne rzeczy. Nie dawajcie papryki, ogórków ani pomidorów bo totalnie nic z nich nie zostaje poza wstrętna skórką <br>4. Polecam Flaczki, ale koniecznie Zamojskie.(Adam Stolarczyk).A co urozmaicenia, w zasadzie można zrobić wiele potraw. Przede wszystkim polecam schabowe. (ostatnio tłukłem je w Rucianem na pomoście Schabowy leżał
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego