Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
GROSZKU
Danie dla 4 osób
600 g zielonego groszku, 1 por (biała część), 1 średnia cebula, 150 g wędzonego boczku, 1 łyżka masła, 4 łyżki 24% śmietany, "WARZYWKO" oraz następujące produkty firmy KAMIS: "Pieprz czarny mielony", "Natka pietruszki".
Posiekać cebule, pora i podsmażyć na maśle. Wlać 1 litr wody, dodać groszek, boczek i gotować ok. 1 godz. Wyjąć boczek, a resztę zmiksować. Dodać śmietanę, przyprawić do smaku Warzywkiem i pieprzem. Boczek pokroić w plasterki i usmażyć na chrupiąco.
Zupę podawać z plasterkami podsmażonego boczku, posypaną natką pietruszki.
Wypełnij ten kupon i dołącz 3 kody z opakowania promocyjnego Warzywko 200g, a weźmiesz
GROSZKU<br>Danie dla 4 osób<br>600 g zielonego groszku, 1 por (biała część), 1 średnia cebula, 150 g wędzonego boczku, 1 łyżka masła, 4 łyżki 24% śmietany, "WARZYWKO" oraz następujące produkty firmy &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;: "Pieprz czarny mielony", "Natka pietruszki".<br>Posiekać cebule, pora i podsmażyć na maśle. Wlać 1 litr wody, dodać groszek, boczek i gotować ok. 1 godz. Wyjąć boczek, a resztę zmiksować. Dodać śmietanę, przyprawić do smaku Warzywkiem i pieprzem. Boczek pokroić w plasterki i usmażyć na chrupiąco.<br>Zupę podawać z plasterkami podsmażonego boczku, posypaną natką pietruszki.<br>Wypełnij ten kupon i dołącz 3 kody z opakowania promocyjnego Warzywko 200g, a weźmiesz
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego