Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
przełożyć do żaroodpornego naczynia, piec 40-50 minut lub do momentu, aż suflet wyrośnie i nabierze złocistego koloru. Podwiać gorący.
SAŁATKI I SURÓWKI 1
DUSZONE WARZYWA "NA SZYBKO"
Soczyste jarzyny będą idealnym dodatkiem do dań rybnych lub kurczaka z rusztu - jako część niskokalorycznego posiłku.

100 g brokulów
100 g zielonego groszku
100 g szparagów
2 pory i 2 cukinie
1 papryczka chili
1 łyżka mąki kukurydzianej
300ml (nieco ponad szkl.) wywaru z warzyw
1 łyżka sosu hoisin
cienkie paski papryki do przybrania
1 Warzywa pokroić w słupki o długości 7,5 cm. Wyciąć środek z papryki chili i pokroić ją w
przełożyć do żaroodpornego naczynia, piec 40-50 minut lub do momentu, aż suflet wyrośnie i nabierze złocistego koloru. Podwiać gorący.<br>SAŁATKI I SURÓWKI 1<br>DUSZONE WARZYWA "NA SZYBKO"<br>Soczyste jarzyny będą idealnym dodatkiem do dań rybnych lub kurczaka z rusztu - jako część niskokalorycznego posiłku.<br>&lt;gap&gt;<br>100 g brokulów<br>100 g zielonego groszku<br>100 g szparagów<br>2 pory i 2 cukinie<br>1 papryczka chili<br>1 łyżka mąki kukurydzianej<br>300ml (nieco ponad szkl.) wywaru z warzyw<br>1 łyżka sosu hoisin<br>cienkie paski papryki do przybrania<br>1 Warzywa pokroić w słupki o długości 7,5 cm. Wyciąć środek z papryki chili i pokroić ją w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego