Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
czas podważaj jego brzegi, by masa z wierzchu spływała na dno.


Kakao
holenderskie
super ciemne
Podana data
jest jednocześnie oznaczeniem
partii towaru.
Kakao
MT 10 - 12%
Najwyższa jakość,
bogaty smak i aromat.
Doskonałe do napojów i wypieków.
BN-87/8094-02
Melvit
Sposób przyrządzania
(na jedną filiżankę)
1 - 2 łyżeczki kakao rozpuścić
w malej ilości zimnego mleka
lub wody i dokładnie wymieszać.
Dodać odpowiednią ilość mleka
lub wody i zagotować.
Dosłodzić do smaku.
Smacznego!
75 g
netto
Wykaz składników:
ziarno kakaowe -
- zawartość tłuszczu 10 - 12%
Najlepiej spożyć przed
czas podważaj jego brzegi, by masa z wierzchu spływała na dno.<br>&lt;page nr=16&gt;&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="culinary"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Kakao&lt;/&gt;<br>holenderskie<br>super ciemne<br>Podana data<br>jest jednocześnie oznaczeniem <br>partii towaru. <br>&lt;name type="prod"&gt;Kakao&lt;/&gt;<br>MT 10 - 12%<br>Najwyższa jakość,<br>bogaty smak i aromat.<br>Doskonałe do napojów i wypieków.<br>BN-87/8094-02<br>&lt;name type="org"&gt;Melvit&lt;/&gt;<br>Sposób przyrządzania <br>(na jedną filiżankę)<br>1 - 2 łyżeczki &lt;name type="prod"&gt;kakao&lt;/&gt; rozpuścić<br>w malej ilości zimnego mleka <br>lub wody i dokładnie wymieszać.<br>Dodać odpowiednią ilość mleka<br>lub wody i zagotować.<br>Dosłodzić do smaku.<br>Smacznego!<br>75 g<br>netto<br>Wykaz składników:<br>ziarno kakaowe -<br>- zawartość tłuszczu 10 - 12%<br>Najlepiej spożyć przed
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego