Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
na podrażnione miejsca. Kwas alfahydroksy oraz cynk znajdujący się w Rooibos pozwala utrzymać piękną i gładką skórę.
Rooibos! Powinien na stałe wejść do Twojego menu.


CZEKOLADA MLECZNA
TWOJA CZEKOLADA MLECZNA
100 G
DOBRA JAKOŚĆ DOBRA CENA
CZEKOLADA MLECZNA
CZEKOLADA MLECZNA
CZEKOLADA PEłNA MLECZNA
SKŁADNIKI: cukier, tłuszcz kakaowy, serwatka demineralizowana, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, emulgator (lecytyna sojowa) aromat (wanilina).
Najlepiej spożyć przed:
(podane oznaczenie jest
jednocześnie nr partii prod.)
Wyprodukowano dla
REMA 1000
przez:
"ROLA" Firma
Produkcyjno - Handlowa
ul. Obornicka 341, 60 689 Poznań
SKŁADNIKI ODŻYWCZE 100 g
Kaloryczność: 546 kcal/ 2284 kJ
Białko; 4, 2 g
Tłuszcze; 28,4
na podrażnione miejsca. Kwas alfahydroksy oraz cynk znajdujący się w &lt;name type="prod"&gt;Rooibos&lt;/&gt; pozwala utrzymać piękną i gładką skórę.<br>&lt;name type="prod"&gt;Rooibos&lt;/&gt;! Powinien na stałe wejść do Twojego menu.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;CZEKOLADA MLECZNA&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;TWOJA CZEKOLADA MLECZNA&lt;/&gt;<br>100 G<br>DOBRA JAKOŚĆ DOBRA CENA<br>&lt;name type="prod"&gt;CZEKOLADA MLECZNA&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;CZEKOLADA MLECZNA&lt;/&gt;<br>CZEKOLADA PEłNA MLECZNA<br>SKŁADNIKI: cukier, tłuszcz kakaowy, serwatka demineralizowana, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, emulgator (lecytyna sojowa) aromat (wanilina).<br>Najlepiej spożyć przed:<br>(podane oznaczenie jest<br>jednocześnie nr partii prod.)<br>Wyprodukowano dla<br>&lt;name type="org"&gt;REMA 1000&lt;/&gt;<br>przez:<br>&lt;name type="org"&gt;"ROLA" Firma <br>Produkcyjno - Handlowa&lt;/&gt; <br>ul. Obornicka 341, 60 689 Poznań<br>SKŁADNIKI ODŻYWCZE 100 g<br>Kaloryczność: 546 kcal/ 2284 kJ<br>Białko; 4, 2 g<br>Tłuszcze; 28,4
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego