Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
ser feta, ozdobić połówkami czarnych oliwek i listkami mięty, posypać pieprzem.

Wieczorem:
Z POMIDOREM I JAJKIEM
SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:
4 kromki pieczywa chrupkiego Wasa 3 zboża, jajka ugotowane na twardo, majonez, 2 pomidory, przyprawy do smaku, bazylii
PRZYGOTOWANIE:
Posiekane jajka wymieszać z majonezem i przyprawami (curry, pieprz),. Ułożyć na kanapce plasterki pomidora i sałatkę z jajek, udekorować bazylią.

Przepisy czytelniczek
DO KOLEKCJI
Regionalne rarytasy

Studencki specjał
SKŁADNIKI NA 2 PORCJE:
3 średnie cebule, ząbek czosnku, czerwona papryka, pomidor, przecier pomidorowy, 4 cienkie parówki lub 200 g kiełbasy, sól, pieprz, mielona papryka
Natalia Kaniewska z Gniezna
Cebulę pokroić w talarki, zeszklić
ser feta, ozdobić połówkami czarnych oliwek i listkami mięty, posypać pieprzem.<br>&lt;gap&gt;<br>Wieczorem:<br>Z POMIDOREM I JAJKIEM<br>SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:<br>4 kromki pieczywa chrupkiego &lt;name type="org"&gt;Wasa&lt;/&gt; 3 zboża, jajka ugotowane na twardo, majonez, 2 pomidory, przyprawy do smaku, bazylii<br>PRZYGOTOWANIE:<br>Posiekane jajka wymieszać z majonezem i przyprawami (curry, pieprz),. Ułożyć na kanapce plasterki pomidora i sałatkę z jajek, udekorować bazylią.<br>&lt;gap&gt;<br>Przepisy czytelniczek<br>DO KOLEKCJI<br>Regionalne rarytasy<br>&lt;gap&gt;<br>Studencki specjał<br>SKŁADNIKI NA 2 PORCJE:<br>3 średnie cebule, ząbek czosnku, czerwona papryka, pomidor, przecier pomidorowy, 4 cienkie parówki lub 200 g kiełbasy, sól, pieprz, mielona papryka<br>Natalia Kaniewska z Gniezna<br>Cebulę pokroić w talarki, zeszklić
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego