ją w romby. Przygotować sos: wymieszać sok z ananasa z octem, cukrem, solą, koncentratem pomidorowym, sosem sojowym i mąką kukurydzianą.<br>3 Wok rozgrzać, wlać do niego olej słonecznikowy i podgrzewać kilka minut. Dodać paprykę, kasztany, szczypiorek, pędy bambusa i kukurydzę. Smażyć 3 minuty, cały czas mieszając. Polać warzywa sosem, dodać kawałki ananasa i dusić 2 minuty lub dopóki sos dobrze nie zgęstnieje.<br>4 Ciepły makaron położyć na podgrzany talerz, wyłożyć na wierzch duszone warzyw i natychmiast podawać.<br>DANIA RYBNE I OWOCE MORZA 1<br>LASAGNE Z TUŃCZYKIEM<br>Ta aromatyczna zapiekanka, okryta grubą warstwą żółtego sera, jest bardzo sycąca. Z powodzeniem zastąpi dwudaniowy