no.</><br><who1>Chyba po ćwiartce wzięli, bo każdy miał swoją szynkę, no to...</><br><who2>To po ćwiarce wzięli.</><br><who1>Przecież świnka ma jedną szynkę z każdej strony chyba, nie?</><br><who2>No tak, no to mówię, musieli wziąć dwie ćwiartki.</><br><who1>To dwie ćwiartki wzięli, no. No tak, zgadza się, bo sto zlotych za dwadzieścia pięć kilo mięsa, czyli zgadza się.</><br><who2>No.</><br><who1>I drugie dwadzieścia pięć.</><br><who2>Lepsza taka szynka jest normalna.</><br><who1>W każdym razie bardzo dobra jest ta. I tłuszczyku ma tyle co potrzeba.</><br><who2>Yhy.</><br><who1>Ani sucha, ani ani nie za sucha, ani nie wilgotna.</><br><who2>Nie tak jak kupa wody jak w normalnej szynce.</><br><who1>Nie, nie. </><br><who2>To