radzi<br>Możesz zabarwić wodę, łącząc ją z kilkom kroplami soku.<br>Ziołowa misa: z gałązkami rozmarynu, mięta, kwiatami i liśćmi ogórecznika, listkami kopru i pietruszki. Używać do podawania sałatek warzywnych i chłodników.<br>Owocowa salaterka: do jej zrobienia można wykorzystać pokrojone truskawki, cytryny, pomarańcze, kiwi, czerwone i czarne porzeczki. Stosować do podawania lodów, sorbetów i sałatek owocowych.<br>Uwaga!<br>Do wody między miskami nie powinno dostać się powietrze.<br>ZUPY I PRZYSTAWKI 1<br>KOKTAJL Z KREWETEK W LODOWEJ MISIE<br>NA PRZYJĘCIA<br>Doskonały pomysł na wykwintną przekąskę. Podana w stylowej, dającej niezwykły efekt, a łatwej do wykonani lodowej misie, zrobi na Twoich gościach niesamowite wrażenie!<br>PRZEPISY