Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
STANDARDY
dobra kawa to owoc złożonej współpracy między ludźmi a naturą; tylko dogłębne zrozumienie natury ziarna gwarantuje uzyskanie idealnej kawy.
Kawy Astra doskonałe do zaparzania metodą tradycyjną, w ekspresie przelewowym jak i ciśnieniowym.



SEZONOWE HITY


NIEZWYKŁE DODATKI DO POTRAW

Galaretki
Są orzeźwiającym i dekoracyjnym dodatkiem do kremów, bitej śmietany, owoców, lodów. Desery z galaretkami należy wyjmować z lodówki tuż przed jedzeniem, by się nie rozpuściły. W upalne dni trzeb dodać mniej wody, wtedy galaretka jest trwalsza.
Szklane lub metalowe miseczki odwrócić do góry dnem, cienko posmarować olejem i posypać mąką, kłaść na nie gorące placki, uformować palcami.
Białka ubić z cukrem
STANDARDY<br>dobra kawa to owoc złożonej współpracy między ludźmi a naturą; tylko dogłębne zrozumienie natury ziarna gwarantuje uzyskanie idealnej kawy.<br>Kawy &lt;name type="org"&gt;Astra&lt;/&gt; doskonałe do zaparzania metodą tradycyjną, w ekspresie przelewowym jak i ciśnieniowym.<br>&lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>SEZONOWE HITY<br>&lt;gap&gt;<br><br>&lt;tit&gt;NIEZWYKŁE DODATKI DO POTRAW&lt;/&gt;<br><br>&lt;tit&gt;Galaretki&lt;/&gt;<br>Są orzeźwiającym i dekoracyjnym dodatkiem do kremów, bitej śmietany, owoców, lodów. Desery z galaretkami należy wyjmować z lodówki tuż przed jedzeniem, by się nie rozpuściły. W upalne dni trzeb dodać mniej wody, wtedy galaretka jest trwalsza.<br>Szklane lub metalowe miseczki odwrócić do góry dnem, cienko posmarować olejem i posypać mąką, kłaść na nie gorące placki, uformować palcami.<br>Białka ubić z cukrem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego