Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
15 cm i 19,5 cm, dla 6-8 osób - misek o średnicy 20 i 24 cm. Do wykonania lodowej misy najlepiej wykorzystywać szklane naczynia, ponieważ wówczas układany wzór można łatwo obserwować i ewentualnie poprawiać.
Odpowiednie będą również miski plastikowe, gdyż łatwiej wyjmuje się z nich lód. Można tez przygotować lodowe miseczki dla każdego z gości osobno, posługując się w tym celu szklanymi pojemnikami do robienia jogurtu albo małymi salaterkami do deserów.
Miska kwitowa: ozdobiona jest płatkami róż, pachnącym groszkiem, frezjami, lawendą, geranium oraz liśćmi i kwiatami nasturcji. Używać do podawania sałatek owocowych, lodów i sorbetów.
Szef kuchni radzi
Możesz zabarwić
15 cm i 19,5 cm, dla 6-8 osób - misek o średnicy 20 i 24 cm. Do wykonania lodowej misy najlepiej wykorzystywać szklane naczynia, ponieważ wówczas układany wzór można łatwo obserwować i ewentualnie poprawiać.<br>Odpowiednie będą również miski plastikowe, gdyż łatwiej wyjmuje się z nich lód. Można tez przygotować lodowe miseczki dla każdego z gości osobno, posługując się w tym celu szklanymi pojemnikami do robienia jogurtu albo małymi salaterkami do deserów.<br>Miska kwitowa: ozdobiona jest płatkami róż, pachnącym groszkiem, frezjami, lawendą, geranium oraz liśćmi i kwiatami nasturcji. Używać do podawania sałatek owocowych, lodów i sorbetów.<br>Szef kuchni radzi<br>Możesz zabarwić
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego