Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Gazeta Lubuska
Nr: 04.07
Miejsce wydania: Zielona Góra
Rok: 2005
Drugie miejsce zdobyli Marcin Szukaj i Łukasz Glez-man z restauracji "Dolce Vita" w Bydgoszczy, a trzecie - Łukasz Pielak i Sylwester Kępiński z hotelu "Bristol" w Warszawie.
Inicjator konkursu, szef kuchni pałacu w Wiejcach Jean Bos wysoko ocenił umiejętności zawodników. Jego opinia jest w środowisku bardzo ceniona, bo ten belgijski mistrz kuchni ma na swoim koncie wiele międzynarodowych nagród i bogate doświadczenie zawodowe zdobyte m.in. w pałacu księcia Rainera w Monako, gdzie w latach 90. był szefem kuchni.


Niektórzy wolą konkretniej


Na trwającą aż do późnego wieczora imprezę przed pałacem w Wiejcach, przyszło też trochę gości z zewnątrz. Wanda Grzelak z
Drugie miejsce zdobyli Marcin Szukaj i Łukasz Glez-man z restauracji "Dolce Vita" w Bydgoszczy, a trzecie - Łukasz Pielak i Sylwester Kępiński z hotelu "Bristol" w Warszawie. <br>Inicjator konkursu, szef kuchni pałacu w Wiejcach Jean Bos wysoko ocenił umiejętności zawodników. Jego opinia jest w środowisku bardzo ceniona, bo ten belgijski mistrz kuchni ma na swoim koncie wiele międzynarodowych nagród i bogate doświadczenie zawodowe zdobyte m.in. w pałacu księcia Rainera w Monako, gdzie w latach 90. był szefem kuchni.<br><br><br>&lt;tit&gt;Niektórzy wolą konkretniej&lt;/&gt;<br><br><br>Na trwającą aż do późnego wieczora imprezę przed pałacem w Wiejcach, przyszło też trochę gości z zewnątrz. Wanda Grzelak z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego