Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Fakt
Nr: 02.09 (33)
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 2004
praca stała się pasją. Czy zobaczymy ją jako prowadzącą program poświęcony modzie?
- Bardzo bym chciała - rozmarza się - ale jeszcze na to nie czas.
BM

Zakąski według Arkadiusa
Projektant mody Arkadius (34 l.) w marcu otwiera w Warszawie bar, który będzie firmował swoim nazwiskiem.
Arkadius zapowiada, że będzie można się tam napić dobrego drinka i skosztować tzw. polskiego sushi - zakąsek odwołujących się do polskich tradycji (śledź, ogórek), ale podanych w oryginalny sposób. Arkadius osobiście będzie testować wszystkie smakołyki z karty. Kilka z nich będzie przygotowywanych według jego przepisów. Bo Arkadius jest doskonałym kucharzem, a jego umiejętności sięgają znacznie dalej niż zrobienie jajecznicy
praca stała się pasją. Czy zobaczymy ją jako prowadzącą program poświęcony modzie?<br>&lt;q&gt;- Bardzo bym chciała&lt;/&gt; - rozmarza się &lt;q&gt;- ale jeszcze na to nie czas.&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt;&lt;au&gt;BM&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="art" sub="home"&gt;&lt;tit&gt;Zakąski według Arkadiusa&lt;/&gt;<br>Projektant mody Arkadius (34 l.) w marcu otwiera w Warszawie bar, który będzie firmował swoim nazwiskiem.<br>Arkadius zapowiada, że będzie można się tam napić dobrego drinka i skosztować tzw. polskiego sushi - zakąsek odwołujących się do polskich tradycji (śledź, ogórek), ale podanych w oryginalny sposób. Arkadius osobiście będzie testować wszystkie smakołyki z karty. Kilka z nich będzie przygotowywanych według jego przepisów. Bo Arkadius jest doskonałym kucharzem, a jego umiejętności sięgają znacznie dalej niż zrobienie jajecznicy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego