Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
z pomarańczy.
4 Foremki ustawić na blasze, wlać do nich masę pomarańczowa i wstawić do piekarnika. Piec 20-25 minut. Po upieczeniu posypać wierzch sufletów cukrem pudrem, przybrać porzeczkami i natychmiast podawać.
Wypełnione masą, nieupieczone pomarańcze można przechowywać zamrożone nawet do 2 tygodni. Przed podaniem na stół rozmrożone pomarańcze należy piec 40 minut w temperaturze około 200oC. Nie trzeba owijać ich folią aluminiową. I tak suflety ładnie urosną.
DESERY 2
SERNIK Z OWOCAMI N ZIMNO
Przepis na tę serową delicję pochodzi ze Szkocji. To doskonały deser na wieczorne spotkanie z przyjaciółmi. Można go przygotować na długo przed podaniem.

75 g masła
z pomarańczy.<br>4 Foremki ustawić na blasze, wlać do nich masę pomarańczowa i wstawić do piekarnika. Piec 20-25 minut. Po upieczeniu posypać wierzch sufletów cukrem pudrem, przybrać porzeczkami i natychmiast podawać.<br>Wypełnione masą, nieupieczone pomarańcze można przechowywać zamrożone nawet do 2 tygodni. Przed podaniem na stół rozmrożone pomarańcze należy piec 40 minut w temperaturze około 200oC. Nie trzeba owijać ich folią aluminiową. I tak suflety ładnie urosną.<br>DESERY 2<br>SERNIK Z OWOCAMI N ZIMNO<br>Przepis na tę serową delicję pochodzi ze Szkocji. To doskonały deser na wieczorne spotkanie z przyjaciółmi. Można go przygotować na długo przed podaniem.<br>&lt;gap&gt;<br>75 g masła
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego