Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
10 minut na małym ogniu nie mieszając (powinno zgęstnieć). Po tym czasie całość wstawić do gorącego piekarnika i piec ok. 15 minut. Gotowa frittata powinna mieć brązowy wierzch. Podawać na ciepło lub zimno.
sałatka grecka

Opakowanie sera Feta z Mlekovity, 4 pomidory, 2 zielone papryki, 1 ogórek, 1 cebula, 20 pieczarek, 20 czarnych oliwek, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki soku z cytryny, 2 łyżki octu z białego wina, 1 łyżka oregano, pieprz i sól.
Pomidory, paprykę, pieczarki, ogórek i ser pokroić w kostkę. Cebulę i oliwki pokroić w krążki. W dużej misce wymieszać warzywa, oliwki i ser. Z
10 minut na małym ogniu nie mieszając (powinno zgęstnieć). Po tym czasie całość wstawić do gorącego piekarnika i piec ok. 15 minut. Gotowa frittata powinna mieć brązowy wierzch. Podawać na ciepło lub zimno.<br>sałatka grecka<br><br>Opakowanie sera &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt; z &lt;name type="org"&gt;Mlekovity&lt;/&gt;, 4 pomidory, 2 zielone papryki, 1 ogórek, 1 cebula, 20 pieczarek, 20 czarnych oliwek, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki soku z cytryny, 2 łyżki octu z białego wina, 1 łyżka oregano, pieprz i sól.<br>Pomidory, paprykę, pieczarki, ogórek i ser pokroić w kostkę. Cebulę i oliwki pokroić w krążki. W dużej misce wymieszać warzywa, oliwki i ser. Z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego