ognia i dopraw czosnkiem roztartym z solą. Gotową zupę podawaj z pieczywem lub grzankami.<br>RADA: zamiast podrobów drobiowych możesz przygotować zupę na wywarze z grzybów, ryb lub dowolnego chudego mięsa.<br>RYBY<br><name type="prod">PULPETY RYBNE</><br>Dla 4 osób Przygotowanie: 50 min 395 kcal<br>500 g farszu rybnego,<br>3 jajka,<br>250 g świeżych pieczarek, <br>2 cebule,<br>125 ml białego wytrawnego wina,<br>125 ml śmietany,<br>2 łyżeczki mąki ziemniaczanej, <br>2 łyżki stołowe masła,<br>szczypta startej gałki muszkatołowej,<br>kawałek żółtego sera,<br>sól,<br>pieprz do smaku,<br>oliwa z oliwek do smażenia<br>Do przygotowania farszu możesz użyć dowolnych ryb morskich. Zmiel je w maszynce do mięsa, dodając 1