Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
rozgrzanej oliwie. Na samym końcu smażenia podlać winem i jeszcze chwilę dusić. W międzyczasie pokroić opłukane i obrane pieczarki, podsmażyć je z poszatkowaną drobno cebulą przyprawiając do smaku pieprzem i solą. Powstały ze smażenia pieczarek sos wlać do sosu z polędwicy i delikatnie wymieszać. Tak otrzymany sos podajemy z polędwicą, pieczarkami, brokułami, oraz ugotowanym na sypko ryżem KUPIEC
Sposób Gotowania
Jedną torebkę włożyć do 1 litra wrzątku. Gotować 20 minut. Dodać szczyptę soli. Wyjąć, odsączyć i rozciąć torebkę.
Ryż biały posiada wyraźny smak i doskonale współgra z wieloma produktami, co umożliwia przygotowanie oryginalnych potraw. Nie traci walorów smakowych i odżywczych ze
rozgrzanej oliwie. Na samym końcu smażenia podlać winem i jeszcze chwilę dusić. W międzyczasie pokroić opłukane i obrane pieczarki, podsmażyć je z poszatkowaną drobno cebulą przyprawiając do smaku pieprzem i solą. Powstały ze smażenia pieczarek sos wlać do sosu z polędwicy i delikatnie wymieszać. Tak otrzymany sos podajemy z polędwicą, pieczarkami, brokułami, oraz ugotowanym na sypko ryżem &lt;name type="org"&gt;KUPIEC&lt;/&gt;<br>Sposób Gotowania<br>Jedną torebkę włożyć do 1 litra wrzątku. Gotować 20 minut. Dodać szczyptę soli. Wyjąć, odsączyć i rozciąć torebkę.<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż biały&lt;/&gt; posiada wyraźny smak i doskonale współgra z wieloma produktami, co umożliwia przygotowanie oryginalnych potraw. Nie traci walorów smakowych i odżywczych ze
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego