Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
przypraw KOTANYI
ŚR
TO TAKIE PROSTE
1. Wymieszać przyprawę z jajkami (1 płaska łyżeczka na 2 jajka) i zanurzyć w niej panierowaną potrawę.
2. Otoczyć bulką tartą i smażyć na zloty kolor.
Kotanyi
Mix
Przyprawa do panierowani
NA 20-24 PORCJI
Czy znacie już?
Przyprawę do Grilla, kuchnię chińską, mieszankę pikantną, Przyprawę do jabłecznika, Przyprawę do Ryb, Sól zmiękczającą mięso, Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw Kotanyi
CZ
TO TAKIE PROSTE
1. Steki posypać przyprawą do STEKU Kotanyi (1 płaska łyżeczka na porcję).
2. Smażyć po obu stronach na gorącym tłuszczu.
3. Przygotować sos z tłuszczem pozostałym po smażeniu
przypraw &lt;name type="org"&gt;KOTANYI&lt;/&gt;<br>ŚR<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Wymieszać przyprawę z jajkami (1 płaska łyżeczka na 2 jajka) i zanurzyć w niej panierowaną potrawę.<br>2. Otoczyć bulką tartą i smażyć na zloty kolor.<br>&lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>Mix<br>Przyprawa do panierowani<br>NA 20-24 PORCJI<br>Czy znacie już?<br>Przyprawę do Grilla, kuchnię chińską, mieszankę pikantną, Przyprawę do jabłecznika, Przyprawę do Ryb, Sól zmiękczającą mięso, Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>CZ<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Steki posypać przyprawą do STEKU &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; (1 płaska łyżeczka na porcję).<br>2. Smażyć po obu stronach na gorącym tłuszczu.<br>3. Przygotować sos z tłuszczem pozostałym po smażeniu
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego