Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Fakt
Nr: 02.12 (36)
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 2004
pojedziesz w chmury?
Zapraszamy na 30. piętro Pałacu Kultury!
Na górze zobaczymy maszyny wykonane według projektów Leonarda da Vinci.
No i nie zapominajmy o niewielkiej kawiarence. Wejście na taras kosztuje 20 i 15 zł (bilet ulgowy). "30-tka" czynna jest w od godz. 9 do18.
JOT

Sushi zdobywa serca
Sushi podbija Warszawę. My na sushi wybraliśmy się w towarzystwie gwiazd telewizji Polsat do restauracji Made in Japan przy ul. Chłodnej 2/18.
Jacek Kostrzewa, wydawca i prezenter serwisu sportowego oraz Karolina Szostak uwielbiają takie jedzenie.
Sushi to surowa ryba połączona z ryżem i dodatkami. Jacek najbardziej lubi sushi z węgorzem, posypane
pojedziesz w chmury?<br>Zapraszamy na 30. piętro Pałacu Kultury!<br>Na górze zobaczymy maszyny wykonane według projektów Leonarda da Vinci.<br>No i nie zapominajmy o niewielkiej kawiarence. Wejście na taras kosztuje 20 i 15 zł (bilet ulgowy). "30-tka" czynna jest w od godz. 9 do18.<br>&lt;gap&gt;&lt;au&gt;JOT&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="art" sub="home"&gt;&lt;tit&gt;Sushi zdobywa serca&lt;/&gt;<br>Sushi podbija Warszawę. My na sushi wybraliśmy się w towarzystwie gwiazd telewizji Polsat do restauracji Made in Japan przy ul. Chłodnej 2/18.<br>Jacek Kostrzewa, wydawca i prezenter serwisu sportowego oraz Karolina Szostak uwielbiają takie jedzenie.<br>Sushi to surowa ryba połączona z ryżem i dodatkami. Jacek najbardziej lubi sushi z węgorzem, posypane
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego