Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
BEZ ALKOHOLU!
Tradycyjny skandynawski napój korzenny wytwarzany jest według receptur średniowiecznych zakonników szwedzkich.
GLOGG - posiada unikalne walory smakowe i terapeutyczne, wspaniale rozgrzewa, dodaje energii. SATURNUS GLOGG zachowuje pełny i wyśmienity smak niezależnie od tego czy wybierzesz bezalkoholowy czy mocniejszą alternatywę. Niezapomniana atrakcja na polowaniach, ogniskach, przy kominku, na rybach i podczas żeglowania.
SATURNUS
DZIAŁANIE
Dzięki zwartości kilkudziesięciu różnych egzotycznych składników korzennych i ziołowych:
zapobiega przeziębieniu, katarowi, grypie
poprawia krążenie krwi
stymuluje pociąg seksualny.
GLOGG można pić na gorąco z wodą lub herbatą.
GLOGG 0,5 l koncentratu GLOGG
0,5 l gotowanej wody podgrzać nie gotując, dodać bakalii (orzechy rodzynki)
wodę
BEZ ALKOHOLU!<br>Tradycyjny skandynawski napój korzenny wytwarzany jest według receptur średniowiecznych zakonników szwedzkich.<br>&lt;name type="prod"&gt;GLOGG&lt;/&gt; - posiada unikalne walory smakowe i terapeutyczne, wspaniale rozgrzewa, dodaje energii. &lt;name type="org"&gt;SATURNUS&lt;/&gt; &lt;name type="prod"&gt;GLOGG&lt;/&gt; zachowuje pełny i wyśmienity smak niezależnie od tego czy wybierzesz bezalkoholowy czy mocniejszą alternatywę. Niezapomniana atrakcja na polowaniach, ogniskach, przy kominku, na rybach i podczas żeglowania.<br>&lt;name type="org"&gt;SATURNUS&lt;/&gt;<br>DZIAŁANIE<br>Dzięki zwartości kilkudziesięciu różnych egzotycznych składników korzennych i ziołowych:<br>zapobiega przeziębieniu, katarowi, grypie<br>poprawia krążenie krwi<br>stymuluje pociąg seksualny.<br>&lt;name type="prod"&gt;GLOGG&lt;/&gt; można pić na gorąco z wodą lub herbatą.<br>&lt;name type="prod"&gt;GLOGG&lt;/&gt; 0,5 l koncentratu &lt;name type="prod"&gt;GLOGG&lt;/&gt;<br>0,5 l gotowanej wody podgrzać nie gotując, dodać bakalii (orzechy rodzynki)<br>wodę
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego