Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
mieszając, wlać sos worcester, dodać koncentrat pomidorowy oraz sól i pieprz do smaku.
4 Babeczki napełnić nadzieniem, następnie pokryć ich wierzch śmietaną. Przybrać gałązkami pietruszki i podawać.
Szef kuchni radzi
Babeczki możesz zrobić wcześniej. Podgrzej je i napełnij ciepłym nadzieniem przed samym podaniem.

ZUPA Z SOCZEWICY NA BOCZKU
DOMOWE
Ta pożywna zupa doskonale rozgrzewa. Nasza rodzina będzie zachwycona, kiedy podamy ją na obiad w chłodny, zimowy dzień.

250 g brązowej lub zielonej soczewicy
150 ml (3/4 szkl.) oliwy z oliwek
1 cebula, pokrojona w cienkie plasterki
100 g wędzonego boczku, pokrojonego w kostkę
2 ząbki posiekanego czosnku
2 marchewki, obrane
mieszając, wlać sos worcester, dodać koncentrat pomidorowy oraz sól i pieprz do smaku.<br>4 Babeczki napełnić nadzieniem, następnie pokryć ich wierzch śmietaną. Przybrać gałązkami pietruszki i podawać.<br>Szef kuchni radzi<br>Babeczki możesz zrobić wcześniej. Podgrzej je i napełnij ciepłym nadzieniem przed samym podaniem.<br>&lt;gap&gt;<br>ZUPA Z SOCZEWICY NA BOCZKU <br>DOMOWE<br>Ta pożywna zupa doskonale rozgrzewa. Nasza rodzina będzie zachwycona, kiedy podamy ją na obiad w chłodny, zimowy dzień.<br>&lt;gap&gt;<br>250 g brązowej lub zielonej soczewicy<br>150 ml (3/4 szkl.) oliwy z oliwek<br>1 cebula, pokrojona w cienkie plasterki<br>100 g wędzonego boczku, pokrojonego w kostkę<br>2 ząbki posiekanego czosnku<br>2 marchewki, obrane
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego