Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
nie obranego jabłka, 1 filiżanka pokrajanych w paski, ugotowanych piersi indyka, 3 łyżki stołowe dresingu, liście zielonej sałaty.
Sposób przyrządzania: wymieszać dokładnie wszystkie składniki poza liśćmi sałaty w średniej wielkości naczyniu. Podawać na liściach sałaty.
Polecamy również:
Ryż Halina
4x100g
Ryż Halina
GOLD
Kasza Halina
jęczmienna
mazurska
Kasza Halina
gryczana prażona
KRAJ POCH.: 1. WIETNAM 2. TAJLANDIA 3. INDIE
RYŻ Halina
biały długoziarnisty w torebkach
do łatwego przygotowania
Najlepiej spożyć przed końcem:
07. 2003/3
Seria A7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Klasa I
PN-A-74220
Zapakowano dla:
SAWEX Sp. z o. o.
ul. Wiertnicza 70
02-952 Warszawa
nie obranego jabłka, 1 filiżanka pokrajanych w paski, ugotowanych piersi indyka, 3 łyżki stołowe dresingu, liście zielonej sałaty.<br>Sposób przyrządzania: wymieszać dokładnie wszystkie składniki poza liśćmi sałaty w średniej wielkości naczyniu. Podawać na liściach sałaty.<br>Polecamy również:<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż Halina&lt;/&gt;<br>4x100g<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż Halina&lt;/&gt;<br>GOLD<br>&lt;name type="prod"&gt;Kasza Halina&lt;/&gt;<br>jęczmienna <br>mazurska<br>&lt;name type="prod"&gt;Kasza Halina&lt;/&gt;<br>gryczana prażona<br>KRAJ POCH.: 1. WIETNAM 2. TAJLANDIA 3. INDIE<br>&lt;name type="prod"&gt;RYŻ Halina&lt;/&gt;<br>biały długoziarnisty w torebkach<br>do łatwego przygotowania<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>07. 2003/3<br>Seria A7<br>Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.<br>Klasa I<br>PN-A-74220<br>Zapakowano dla:<br>&lt;name type="org"&gt;SAWEX&lt;/&gt; Sp. z o. o.<br>ul. Wiertnicza 70<br>02-952 Warszawa
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego