Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
gotującej się wody. Posolić do smaku.
2 Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15-20 min.
3 Wyjąć torebkę, odsączyć, rozciąć i podać ryż
SMACZNEGO

Rady dla naszych Klientów
Ryż gotuj nie tylko w wodzie, ale także w bulionach: drobiowym i mięsnym. Wystarczy tylko dodać czosnku, przypraw: chili, curry - i przystawka gotowa.
Dodawaj ugotowany ryż do zup i sałatek. Potrawy uzyskują nowy smak i wzbogacają się o witaminy i składniki mineralne.
Gotuj ryż pod przykryciem - skraca to czas gotowania i zapobiega startom składników odżywczych.
Co powiesz o takiej sałatce ryżowej z kurczakiem: 400 g ugotowanego ryżu, 400 g gotowanego kurczaka, 1
gotującej się wody. Posolić do smaku.<br>2 Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15-20 min.<br>3 Wyjąć torebkę, odsączyć, rozciąć i podać ryż<br>SMACZNEGO<br>&lt;gap&gt;<br>Rady dla naszych Klientów<br>Ryż gotuj nie tylko w wodzie, ale także w bulionach: drobiowym i mięsnym. Wystarczy tylko dodać czosnku, przypraw: chili, curry - i przystawka gotowa.<br>Dodawaj ugotowany ryż do zup i sałatek. Potrawy uzyskują nowy smak i wzbogacają się o witaminy i składniki mineralne.<br>Gotuj ryż pod przykryciem - skraca to czas gotowania i zapobiega startom składników odżywczych.<br>Co powiesz o takiej sałatce ryżowej z kurczakiem: 400 g ugotowanego ryżu, 400 g gotowanego kurczaka, 1
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego