Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
śmietany. Udekorować pociętą w paski czerwoną papryką, połówka czarnej oliwki i szczypiorkiem.

MEKSYK
Na ciemnym pieczywie ułożyć sałatę lub kapustę pekińską, plasterek wędliny i kawałek sera żółtego lub pleśniowego. Przyozdobić przekrojonymi na pół zielonymi i czarnymi oliwkami, kółkiem z czerwonej papryki oraz gwiazdką z plasterka lodowej rzodkiewki.

JAPONIA
Na skibce razowego pieczywa posmarowanego masłem ułożyć plasterek salami lub innej wędliny. Następnie przykryć go paseczkami z czerwonej papryki (może być marynowana) i zrobić śmieszną buzię z wykrojonego w kółka żółtego sera. Nos wyciąć z głąbika cykorii.

BULGARIA
Pajdkę ciemnego pieczywa posmarować masłem, ułożyć na nim salami lub inną wędlinę, udekorować trzema plasterkami
śmietany. Udekorować pociętą w paski czerwoną papryką, połówka czarnej oliwki i szczypiorkiem.<br>&lt;gap&gt;<br>MEKSYK<br>Na ciemnym pieczywie ułożyć sałatę lub kapustę pekińską, plasterek wędliny i kawałek sera żółtego lub pleśniowego. Przyozdobić przekrojonymi na pół zielonymi i czarnymi oliwkami, kółkiem z czerwonej papryki oraz gwiazdką z plasterka lodowej rzodkiewki.<br>&lt;gap&gt;<br>JAPONIA<br>Na skibce razowego pieczywa posmarowanego masłem ułożyć plasterek salami lub innej wędliny. Następnie przykryć go paseczkami z czerwonej papryki (może być marynowana) i zrobić śmieszną buzię z wykrojonego w kółka żółtego sera. Nos wyciąć z głąbika cykorii.<br>&lt;gap&gt;<br>BULGARIA<br>Pajdkę ciemnego pieczywa posmarować masłem, ułożyć na nim salami lub inną wędlinę, udekorować trzema plasterkami
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego