Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
mąką, dodaj podsmażony z cebulką boczek lub słoninę, ziarenka czarnego pieprzu, sok z cytryny i mieszając, gotuj przez trzy minuty na małym ogniu.
Upieczone sera pokrój ostrym nożem w cieniutkie plasterki i zalej sosem. Udekoruj drobno posiekaną zieleniną. Podawaj z ziemniakami z wody i dowolną surówką z sezonowych warzyw.
RADA: rumiana skorupka na sercach będzie chrupiąc i smaczna, jeśli przed pieczeniem posmarujesz serca majonezem lub śmietaną.

ZIOŁOPLEX
appetita BAZYLIA
przepis na udany dzień!

Bazylia - jednoroczna bylin odznaczająca się mocnym aromatem, przypominającym zapach goździka. W kuchniach południowo - europejskich należy do podstawowych przypraw. Stosuje się ją do zup, mięs, sosów, serów, warzyw orz
mąką, dodaj podsmażony z cebulką boczek lub słoninę, ziarenka czarnego pieprzu, sok z cytryny i mieszając, gotuj przez trzy minuty na małym ogniu.<br>Upieczone sera pokrój ostrym nożem w cieniutkie plasterki i zalej sosem. Udekoruj drobno posiekaną zieleniną. Podawaj z ziemniakami z wody i dowolną surówką z sezonowych warzyw.<br>RADA: rumiana skorupka na sercach będzie chrupiąc i smaczna, jeśli przed pieczeniem posmarujesz serca majonezem lub śmietaną.&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;ZIOŁOPLEX&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;appetita&lt;/&gt; BAZYLIA<br>przepis na udany dzień!<br>&lt;gap&gt;<br>Bazylia - jednoroczna bylin odznaczająca się mocnym aromatem, przypominającym zapach goździka. W kuchniach południowo - europejskich należy do podstawowych przypraw. Stosuje się ją do zup, mięs, sosów, serów, warzyw orz
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego