Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Ciebie i Twojej rodziny.


WINIARY
Sos pieczeniowy ciemny
TU OTWIERAĆ
WINIARY
Sos pieczeniowy ciemny
Sposób przyrządzania
1 Zawartość torebki dokładnie rozprowadzić w 300 ml zimnej wody.
2 Mieszając doprowadzić do wrzenia.
3 Gotować na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając. 5 min.
Wyśmienicie smakuje z:
pieczenią wolową, roladami, pieczenią rzymską.
Średnia wartość odżywcza
w 100 ml produktu po przyrządzeniu
wartość energetyczna 36 kcal 151 kJ
białko 0, 8 g
węglowodany 6, 3 g
tłuszcze 0, 8 g
Składniki: maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna parowana, substancja zagęszczająca (E1422), sól, tłuszcz roślinny, preparat smakowy, substancja wzmacniająca smak i zapach ( E621), ekstrakt drożdżowy
Ciebie i Twojej rodziny.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Sos pieczeniowy ciemny&lt;/&gt;<br>TU OTWIERAĆ<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Sos pieczeniowy ciemny&lt;/&gt;<br>Sposób przyrządzania<br>1 Zawartość torebki dokładnie rozprowadzić w 300 ml zimnej wody.<br>2 Mieszając doprowadzić do wrzenia.<br>3 Gotować na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając. 5 min.<br>Wyśmienicie smakuje z:<br>pieczenią wolową, roladami, pieczenią rzymską.<br>Średnia wartość odżywcza<br>w 100 ml produktu po przyrządzeniu<br>wartość energetyczna 36 kcal 151 kJ <br>białko 0, 8 g<br>węglowodany 6, 3 g<br>tłuszcze 0, 8 g <br>Składniki: maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna parowana, substancja zagęszczająca (E1422), sól, tłuszcz roślinny, preparat smakowy, substancja wzmacniająca smak i zapach ( E621), ekstrakt drożdżowy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego