Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
sok z cytryny do smaku,
tłuszcz i bulka tarta do naczynia.
Ryż opłukać, zalać wrzącą wodą lub wywarem, zamieszać, przykryć i gotować przez 15 minut. Śliwki umyć, namoczyć i wypestkować, ugotować, skropić sokiem z cytryny.
Następnie do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bulką tartą naczynia nałożyć ryż przekładając plastrami boczku i śliwkami.
Następnie wyrównać powierzchnie, posypać tartym serem, zapiec.
Polecamy również:
Ryż Halina
Kasza Halina gryczana
prażona
Kasza Halina jęczmienna
mazurska
Nr serii zgodny z datą. Kraj pochodzenia: 1. USA 2. Włochy
Najlepiej spożyć przed końcem:
patrz dolne zamknięcie kartonika Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Klasa I
PN-A-74220
Zapakowano
sok z cytryny do smaku,<br>tłuszcz i bulka tarta do naczynia.<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż&lt;/&gt; opłukać, zalać wrzącą wodą lub wywarem, zamieszać, przykryć i gotować przez 15 minut. Śliwki umyć, namoczyć i wypestkować, ugotować, skropić sokiem z cytryny.<br>Następnie do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bulką tartą naczynia nałożyć &lt;name type="prod"&gt;ryż&lt;/&gt; przekładając plastrami boczku i śliwkami.<br>Następnie wyrównać powierzchnie, posypać tartym serem, zapiec.<br>Polecamy również:<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż Halina&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Kasza Halina gryczana<br>prażona&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Kasza Halina jęczmienna<br>mazurska&lt;/&gt;<br>Nr serii zgodny z datą. Kraj pochodzenia: 1. USA 2. Włochy<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>patrz dolne zamknięcie kartonika Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu<br>Klasa I<br>PN-A-74220<br>Zapakowano
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego