Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
na dno włożyć ziemniaków tak żeby przykryć dno i jeszcze trochę, na to dać boczek, potem marchewkę, ziemniaki, kiełbasę, ziemniaki, cebule, boczek, ziemniaki itd. itp. Generalnie ziemniaki co was twe lub dwie, najważniejsze żeby boczek był ja najniżej żeby się stopił i posłużył za tłuszczyk do smażenia Każdą warstwę ziemniaków sypać, pieprzem, papryka i Soła Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy ilość), gotować aż te ziemniaki na wierzchu będą Ok, co jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i
na dno włożyć ziemniaków tak żeby przykryć dno i jeszcze trochę, na to dać boczek, potem marchewkę, ziemniaki, kiełbasę, ziemniaki, cebule, boczek, ziemniaki itd. itp. Generalnie ziemniaki co was twe lub dwie, najważniejsze żeby boczek był ja najniżej żeby się stopił i posłużył za tłuszczyk do smażenia Każdą warstwę ziemniaków sypać, pieprzem, papryka i Soła Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy ilość), gotować aż te ziemniaki na wierzchu będą Ok, co jakiś czas złapać za garnek i potrzepać obcy się lekko wymieszało w środku (ale pierwszy raz jak już będzie dobrze podpieczone). Zjeść i
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego