Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Tygodnik Podhalański
Nr: 43
Miejsce wydania: Zakopane
Rok: 1999
juhasku - 6 zł, biała kiełbasa "Ku Dziurze" - 6 zł, kotlet schabowy panierowany - 8 zł, schabowy po parysku również za 8 zł, szpadki schabowe w tej samej cenie, kotlet "Trzy Kominy" w cenie 16 zł, jagnię duszone z kością, które możemy dostać za 0,7zł/10g i in. Dla biegłych w sztuce czytania klientów proponuje się golonko wp. gotowane "Za Bramką" - 0,3zł/10 g, filety rybne po wiedeńsku 6 zł, pstrąga "Strążyski" 0,6 zł/10g czy też polędwicę z grilla - 14 zł, lub placek po zbójnicku - 12 zł. Najwytrwalszym czytelnikom karty dań w "Żabim Dworze" dopiero na 8 stronie jawi
juhasku - 6 zł, biała kiełbasa "Ku Dziurze" - 6 zł, kotlet schabowy panierowany - 8 zł, schabowy po parysku również za 8 zł, szpadki schabowe w tej samej cenie, kotlet "Trzy Kominy" w cenie 16 zł, jagnię duszone z kością, które możemy dostać za 0,7zł/10g i in. Dla biegłych w sztuce czytania klientów proponuje się golonko wp. gotowane "Za Bramką" - 0,3zł/10 g, filety rybne po wiedeńsku 6 zł, pstrąga "Strążyski" 0,6 zł/10g czy też polędwicę z grilla - 14 zł, lub placek po zbójnicku - 12 zł. Najwytrwalszym czytelnikom karty dań w "Żabim Dworze" dopiero na 8 stronie jawi
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego