Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
GRILL Klasyczny KAMIS
mięso umyć, pokroić w kostkę. Pomidory i cebulę pokroić w ćwiartki, pozostałe składniki w plastry. Produkty nabijać w dowolnej kolejności na szpikulce. Olej wymieszać z musztardą i posmarować szaszłyki, smarując olejem z musztardą i posypując przyprawą.
Grzanki z kremem serowo-musztardowym
Dla 4 osób
4 kromki chleba tostowego, 1 łyżka masła, 200 g sera cheddar, 1/2 łyżeczki Musztardy Kremskiej KAMIS, 1/2 łyżeczki Musztardy Miodowej KAMIS, 1/2 łyżeczki jsnego piwa, sól, Pieprz czarny mielony KAMIS
w rondelku roztopić masło i ser, dodać musztardę, następnie wlać powoli tyle piwa, by powstała gęsta masa. Przyprawić solą i pieprzem
GRILL Klasyczny &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;<br>mięso umyć, pokroić w kostkę. Pomidory i cebulę pokroić w ćwiartki, pozostałe składniki w plastry. Produkty nabijać w dowolnej kolejności na szpikulce. Olej wymieszać z musztardą i posmarować szaszłyki, smarując olejem z musztardą i posypując przyprawą.<br>Grzanki z kremem serowo-musztardowym<br>Dla 4 osób<br>4 kromki chleba tostowego, 1 łyżka masła, 200 g sera cheddar, 1/2 łyżeczki Musztardy Kremskiej &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;, 1/2 łyżeczki Musztardy Miodowej &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;, 1/2 łyżeczki jsnego piwa, sól, Pieprz czarny mielony &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;<br>w rondelku roztopić masło i ser, dodać musztardę, następnie wlać powoli tyle piwa, by powstała gęsta masa. Przyprawić solą i pieprzem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego