Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy żywności
Rok: 1997
jest zbliżony do naturalnego.
Mleko Pure-Lac jest pasteryzowane przy zastosowaniu specjalnej technologii zapewniającej
cechy smakowo zapachowe mleka świeżego przy jednoczesnym przedłużeniu terminu trwałości do 5 tygodni w temperaturze przechowywania 100C.
Mleko Pure-Lae charakteryzuje się:
* trwałym i silnym zapachem świeżego mleka niezmiennym przez cały okres przechowywania
* stabilną jakością mikrobiologiczną w czasie okresu przechowywania.
Ze wzglgdu na swoje cechy mleko to jest szczególnie polecane do dystrybucji w szkolach oraz dla ludzi robiących tygodniowe zakupy.
Promocja w szkołach 19 marca 1997 r.


TELEPIZZA
Bezpłatna dostawa w 30 minut!
Oferty:
TelePizza Haribo
Za symboliczną cenę 0,1 zł za sztukę dostaniesz żelki Haribo:
1
jest zbliżony do naturalnego.<br>Mleko Pure-Lac jest pasteryzowane przy zastosowaniu specjalnej technologii zapewniającej<br>cechy smakowo zapachowe mleka świeżego przy jednoczesnym przedłużeniu terminu trwałości do 5 tygodni w temperaturze przechowywania 100C.<br>Mleko Pure-Lae charakteryzuje się:<br>* trwałym i silnym zapachem świeżego mleka niezmiennym przez cały okres przechowywania<br>* stabilną jakością mikrobiologiczną w czasie okresu przechowywania.<br>Ze wzglgdu na swoje cechy mleko to jest szczególnie polecane do dystrybucji w szkolach oraz dla ludzi robiących tygodniowe zakupy.<br>Promocja w szkołach 19 marca 1997 r.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;tit&gt;TELEPIZZA&lt;/&gt;<br>Bezpłatna dostawa w 30 minut!<br>Oferty:<br>TelePizza Haribo<br>Za symboliczną cenę 0,1 zł za sztukę dostaniesz żelki Haribo:<br>1
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego