Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
łyżeczki mielonego pieprzu, 3 łyżki octu winnego z czerwonego wina
Przygotowanie:
Pomidory i czosnek utrzeć na gładką masę. Następnie dodawać po kilka kropli, intensywnie mieszając, oliwę i ocet. Po dodaniu w ten sposób połowy oliwy, resztę można wlać cienkim, jednostajnym strumieniem. Doprawić do smaku solą i pieprzem, odstawić. Ryby dobrze wypłukać, wnętrze każdej posypać 1 łyżeczką "Grill - przyprawa do mięs - Ziołowa" i skropić sokiem z cytryny. Skórkę posmarować oliwą. Ryby kolejno umieszczać w uchwycie do grillowania ryb i piec na ruszcie po ok. 5 min z każdej strony (można również ułożyć w wysmarowanej oliwą brytfance i upiec w piekarniku). Podawać z
łyżeczki mielonego pieprzu, 3 łyżki octu winnego z czerwonego wina<br>Przygotowanie:<br>Pomidory i czosnek utrzeć na gładką masę. Następnie dodawać po kilka kropli, intensywnie mieszając, oliwę i ocet. Po dodaniu w ten sposób połowy oliwy, resztę można wlać cienkim, jednostajnym strumieniem. Doprawić do smaku solą i pieprzem, odstawić. Ryby dobrze wypłukać, wnętrze każdej posypać 1 łyżeczką "Grill - przyprawa do mięs - Ziołowa" i skropić sokiem z cytryny. Skórkę posmarować oliwą. Ryby kolejno umieszczać w uchwycie do grillowania ryb i piec na ruszcie po ok. 5 min z każdej strony (można również ułożyć w wysmarowanej oliwą brytfance i upiec w piekarniku). Podawać z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego