pszennego, 8 plasterków żółtego sera, 50 ml dżemu truskawkowego<br>PRZYGOTOWANIE:<br>Na kromkach lekkiego pszennego pieczywa <name type="org">Wasa</> ułożyć plasterki żółtego sera. Posmarować dżemem truskawkowym.<br><gap><br>Z JKIEM I KWIOREM<br>SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:<br>4 kromki pieczywa chrupkiego <name type="org">Wasa</> 3 zboża, 4 jajka, kawior, świeży (suszony) koperek<br>PRZYGOTOWANIE:<br>Jajka ugotować na twardo. Opłukać zimna wodą, pokroić w plasterki, ułożyć na pieczywie. Udekorować kawiorem i koperkiem.<br><gap><br>W południe:<br>Z SZYNKĄ I AWOKADO<br>SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:<br>4 kromki pieczywa <name type="org">Wasa</> lekkiego żytniego, twarożek, 1 awokado, szynka, bazylia<br>PRZYGOTOWANIE:<br>Pieczywo posmarować twarożkiem. Ułożyć pokrojone w plasterki awokado, szynkę (można dodać odrobinę kawioru) i ozdobić bazylią.<br><gap><br>Z