Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Daleka 122
Wr - zakład produkcyjny we Wrocławiu
51 -114 Wrocław, ul. Obornicka 79
Najlepiej spożyć przed końcem:
27. 01. 05
RAPIDO
Szanowni Konsumenci!
Mamy przyjemność zaproponować Wam nową - ulepszoną wersję makaronu RAPIDO.
Makaron RAPIDO ZŁOTE
zawiera podwyższoną ilość specjalnej mąki makaronowej semoliny.
To właśnie dzięki semolinie
RAPIDO ZŁOTE
ma naturalną złocistą barwę, nie rozgotowuje się i nie klei
po ugotowaniu.
Przekonajcie się Państwo sami. Smacznego!
SPOSÓB GOTOWANIA:
makaron należy gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie (1 litr wody na 100 g makaronu), od czasu do czasu mieszając. Po upływie wskazanego przez nas czasu gotowania makaron należy odcedzić i podawać lekko twardawy
Daleka 122<br>Wr - zakład produkcyjny we Wrocławiu<br>51 -114 Wrocław, ul. Obornicka 79<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>27. 01. 05<br>&lt;name type="prod"&gt;RAPIDO&lt;/&gt;<br>Szanowni Konsumenci! <br>Mamy przyjemność zaproponować Wam nową - ulepszoną wersję makaronu &lt;name type="prod"&gt;RAPIDO&lt;/&gt;.<br>Makaron &lt;name type="prod"&gt;RAPIDO ZŁOTE&lt;/&gt;<br>zawiera podwyższoną ilość specjalnej mąki makaronowej semoliny.<br>To właśnie dzięki semolinie<br>&lt;name type="prod"&gt;RAPIDO ZŁOTE&lt;/&gt;<br>ma naturalną złocistą barwę, nie rozgotowuje się i nie klei<br>po ugotowaniu.<br>Przekonajcie się Państwo sami. Smacznego!<br>SPOSÓB GOTOWANIA:<br>makaron należy gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie (1 litr wody na 100 g makaronu), od czasu do czasu mieszając. Po upływie wskazanego przez nas czasu gotowania makaron należy odcedzić i podawać lekko twardawy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego