Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
mikrofalówce 30 sek. W maksymalnej temp. Dodać warzywa i wymieszać. Przykryć folią do pieczeni i podgrzewać 2 min w najwyższej temperaturze.
2 W oddzielnej misce zagotować bulion. Po minucie dodać do niego szczyptę przyprawy "pięć smaków" i imbir. Polać warzywa sosem. Przykryć je i gotować 3-4 minuty lub aż zrobią się miękkie, ale wciąż będą jędrne.
Na parze
Gotowanie na prze to w Chinach bardzo popularny i szybki sposób przyrządzania potraw z ryb i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek
mikrofalówce 30 sek. W maksymalnej temp. Dodać warzywa i wymieszać. Przykryć folią do pieczeni i podgrzewać 2 min w najwyższej temperaturze.<br>2 W oddzielnej misce zagotować bulion. Po minucie dodać do niego szczyptę przyprawy "pięć smaków" i imbir. Polać warzywa sosem. Przykryć je i gotować 3-4 minuty lub aż zrobią się miękkie, ale wciąż będą jędrne.<br>Na parze<br>Gotowanie na prze to w Chinach bardzo popularny i szybki sposób przyrządzania potraw z ryb i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego