czosnek, szczypiorek, natkę pietruszki i koperek, ostrą papryczkę chili, obrane ze skórki pomidory, mielone orzechy włoskie rozprowadzone w niewielkiej ilości bulionu rybnego i gotuj około 10 minut. Zupa powinna być gęsta, o konsystencji gulaszu, i pikantna.<br>RADA: jeśli chcesz, możesz dodać do zupy pół szklanki ugotowanego na sypko ryżu, wówczas zupa będzie bardziej sycąca.<br><gap><br><br><tit>DRÓB</><br><tit>KURCZAK ZE ŚLIWKAMI</><br><gap><br>Dużego kurczaka podziel na porcje, ale równie dobrze możesz wykorzystać gotowe porcje, n przykład udka, pierś, ćwiartki.<br>Kawałki mięs dokładnie natrzyj solą i pieprzem, obtocz w mące i lekko podsmaż ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju. Przełóż mięso do żaroodpornego naczynia z wysokimi