Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
w system Contorox niemieckiej firmy Probat Werke.

JAKOŚĆ
smak prawdziwej kawy kolumbijskiej od lat towarzyszy aromatycznej kawie Astra, dostęp do wybranych plantacji kawy i ogrodów herbaty gwarantuje unikalność oferowanych smaków.

SPECJALISTYCZNĄ WIEDZĘ
wyposażeni w technologię, stosujemy normy i międzynarodowe standardy jakościowe oraz obowiązujące w Polsce i Unii Europejskiej standardy bezpieczeństwa żywności; produkty oznaczone logiem Astra niosą jakość na poziomie segmentu premium.

WYSOKIE STANDARDY
dobra kawa to owoc złożonej współpracy między ludźmi a naturą; tylko dogłębne zrozumienie natury ziarna gwarantuje uzyskanie idealnej kawy.
Kawy Astra doskonałe do zaparzania metodą tradycyjną, w ekspresie przelewowym jak i ciśnieniowym.



SEZONOWE HITY


NIEZWYKŁE DODATKI DO POTRAW
w system Contorox niemieckiej firmy &lt;name type="org"&gt;Probat Werke&lt;/&gt;.<br><br>JAKOŚĆ<br>smak prawdziwej kawy kolumbijskiej od lat towarzyszy aromatycznej kawie &lt;name type="org"&gt;Astra&lt;/&gt;, dostęp do wybranych plantacji kawy i ogrodów herbaty gwarantuje unikalność oferowanych smaków.<br><br>SPECJALISTYCZNĄ WIEDZĘ<br>wyposażeni w technologię, stosujemy normy i międzynarodowe standardy jakościowe oraz obowiązujące w Polsce i Unii Europejskiej standardy bezpieczeństwa żywności; produkty oznaczone logiem &lt;name type="org"&gt;Astra&lt;/&gt; niosą jakość na poziomie segmentu premium.<br><br>WYSOKIE STANDARDY<br>dobra kawa to owoc złożonej współpracy między ludźmi a naturą; tylko dogłębne zrozumienie natury ziarna gwarantuje uzyskanie idealnej kawy.<br>Kawy &lt;name type="org"&gt;Astra&lt;/&gt; doskonałe do zaparzania metodą tradycyjną, w ekspresie przelewowym jak i ciśnieniowym.<br>&lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>SEZONOWE HITY<br>&lt;gap&gt;<br><br>&lt;tit&gt;NIEZWYKŁE DODATKI DO POTRAW
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego