Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
lub kiszone (wg uznania) wrzucić majonez + łyżkę musztardy (ew, chrzanu) sól pieprz do smaku i wybełtać wszystko razem potrawę można urozmaicać wg uznania - ser, blaszanka, jabłka itepede. szybkość wykonania niski koszt (ok 2-3zl/os) i najedzenie się pod korek w parę osób gwarantowane przez autora.
11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość ok.1-1,5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo
lub kiszone (wg uznania) wrzucić majonez + łyżkę musztardy (ew, chrzanu) sól pieprz do smaku i &lt;orig&gt;wybełtać&lt;/&gt; wszystko razem potrawę można urozmaicać wg uznania - ser, blaszanka, jabłka &lt;orig&gt;itepede&lt;/&gt;. szybkość wykonania niski koszt (ok 2-3zl/os) i najedzenie się pod korek w parę osób gwarantowane przez autora. <br>11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość ok.1-1,5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego