Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy medyczne
Rok: 2000
w usuwaniu chloru z wody. Posiada zdolność filtracyjną do 5 mikronów. Eliminuje zły smak i zapach wody, jak również związki organiczne, pestycydy, herbicydy, ołów i toksyczne metale ciężkie.
Zalecany okres użytkowania: 3-6 miesięcy lub 4000 litrów*
FCSTO
Uniwersalny wkład polipropylenowo-węglowy przeznaczony do poprawy smaku barwy i zapachu wody. Filtruje wodę w dwóch etapach: pierwszy to filtracja wstępna na zgrzewanej włókninie polipropylenowej, drugi to filtracja wtórna na węglu aktywowanym z łupin orzechów kokosowych. Eliminuje chlor i jego pochodne, metale ciężkie i pestycydy. Stosowany w filtrach kuchennych wolnostojących.
Zalecany okres użytkowania wkładu: ok. 3 miesiące lub 8000 litrów*
FCCFE
Wkład z
w usuwaniu chloru z wody. Posiada zdolność filtracyjną do 5 mikronów. Eliminuje zły smak i zapach wody, jak również związki organiczne, pestycydy, herbicydy, ołów i toksyczne metale ciężkie.<br>Zalecany okres użytkowania: 3-6 miesięcy lub 4000 litrów*<br>FCSTO <br>Uniwersalny wkład polipropylenowo-węglowy przeznaczony do poprawy smaku barwy i zapachu wody. Filtruje wodę w dwóch etapach: pierwszy to filtracja wstępna na zgrzewanej włókninie polipropylenowej, drugi to filtracja wtórna na węglu aktywowanym z łupin orzechów kokosowych. Eliminuje chlor i jego pochodne, metale ciężkie i pestycydy. Stosowany w filtrach kuchennych wolnostojących. <br>Zalecany okres użytkowania wkładu: ok. 3 miesiące lub 8000 litrów*<br>FCCFE <br>Wkład z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego